TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 90 db

Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 90 db
ÚJ
Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 90 db
Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 90 db
Bővebben
21 079 Ft
Részletek
E kivételes, tisztán növényi eredetű - Masquelier professzor által felfedezett - táplálékkiegészítő mögött 50 év kutatómunka áll. Számos tudományos kutatás erősíti meg az ANTHOGENOL biztonságosságát és az egészségre gyakorolt rendkívül pozitív tulajdonságait.
Étrend-kiegészítőként az ANTHOGENOL segít semlegesíteni a felesleges szabad gyököket, és hosszú távon fenntartani a sejtek és a szövetek épségét, amely alapvető tényező az öregedésben.

Segít fenntartani az egészséges keringési működést a szemben, a bőrben, megtartani az alsó végtag vénáink egészséges állapotát, és elkerülni a fájdalmas, nehéz és fáradt lábak érzését.

Készült: cellulóz (150 mg), növényi eredetű kapszulahéj (75 mg), Pinus Maritima- és Vitis Vinifera-eredetű flavan-3-ol vegyületek egyszerű és kondenzált formában maximum pentameter alakig (oligomer procianidinek) (50 mg).

Nettó össztömeg: 8,25 g

Alkalmazása: naponta 1-2 kapszula

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, továbbá semmilyen gyógyszert!
Nem szabad meghaladni az ajánlott napi bevitelt!
A MASQUELIER's Original OPC-k kizárólag azokban a termékekben találhatók meg, melyeken szerepel a professzor képmása, neve és kézjegye!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Adatok
Cikkszám
116737