TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 75 + 15 = 90 db

Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 75 + 15 = 90 db
ÚJ
Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 75 + 15 = 90 db
Original Masqueliers Anthogenol OPC kapszula 90 db
Bővebben
22 500 Ft
Részletek
E kivételes, tisztán növényi eredetű - Masquelier professzor által felfedezett - táplálékkiegészítő mögött 50 év kutatómunka áll. Számos tudományos kutatás erősíti meg az ANTHOGENOL biztonságosságát és az egészségre gyakorolt rendkívül pozitív tulajdonságait.
Étrend-kiegészítőként az ANTHOGENOL segít semlegesíteni a felesleges szabad gyököket, és hosszú távon fenntartani a sejtek és a szövetek épségét, amely alapvető tényező az öregedésben.

Segít fenntartani az egészséges keringési működést a szemben, a bőrben, megtartani az alsó végtag vénáink egészséges állapotát, és elkerülni a fájdalmas, nehéz és fáradt lábak érzését.

Készült: cellulóz (150 mg), növényi eredetű kapszulahéj (75 mg), Pinus Maritima- és Vitis Vinifera-eredetű flavan-3-ol vegyületek egyszerű és kondenzált formában maximum pentameter alakig (oligomer procianidinek) (50 mg).

Nettó össztömeg: 8,25 g

Alkalmazása: naponta 1-2 kapszula

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, továbbá semmilyen gyógyszert!
Nem szabad meghaladni az ajánlott napi bevitelt!
A MASQUELIER's Original OPC-k kizárólag azokban a termékekben találhatók meg, melyeken szerepel a professzor képmása, neve és kézjegye!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Adatok
Cikkszám
116737