TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Fitne orröblítő

Fitne orröblítő

Fitne orröblítő

Fitne orröblítő
Bővebben
3 990 Ft
Részletek
Fitne orrzuhany + 20 adag öblítő só
A távolkeleti kultúrákban már évszázadok óta tradició az orr öblítéses tisztítása. A felső légutak megbetegedéseinek megelőzésére és a gyógyítására a modern gyógyászat ismét felfedezte ezt a természetes módszert.
Az orrtisztító folyadék fő hatóanyaga kíméletesen, de mégis alaposan megtisztítja az orrnyálkahártyát az izgató és idegen szemcséktől.
Napi használata támogatja az orr öntisztuló- és védő funkcióit, megszabadít a porszemcséktől, allergén- és betegségokozó anyagoktól.
Használata: 1-2 alkalommal naponta az orrot kimosni. 1 adag sót és 200ml langyos vizet tegyen az orrzuhanyba. Korlátlan ideig alkalmazható. Gyermekektől távol tartandó! Száraz helyen tartandó!
A zuhany használata:
Fontos! Használat előtt mindig tisztítsa meg a zuhanyt meleg vízzel.
A zuhany feltöltése: vegyük le a zuhany lezáróját és töltsük fel langyos vízzel a jelzésig. Tegyünk bele egy csomag FITNE sót. Tegyük vissza a lezárót, fogjuk be kezünkkel a másik oldalon található lyukat, és jól rázzuk fel.
Az öblítés: vegyük a jobb kezünkbe a zuhanyt, az ujjunkat a lezárókán tartva, hogy ne jöjjön ki a tartalma. Hajoljunk a mosdó felé és nyissuk ki kicsit a szánkat. Lélegezzünk a szánkon keresztül!
Fordítsuk a fejünket kicsit jobbra, úgy hogy az áll a jobb vállhoz mutasson. Emeljük meg kicsit a zuhanyt, majd az ujjat, hogy a zuhany lezárója szabadon maradjon. Így befolyik a zuhany tartalma a jobb orrlyukba, majd kifolyik a másikon.
Ismételjük meg a műveletet a másik oldalon is!
Ha kicsit előrehajolunk és kinyitjuk a szánkat, megakadályozzuk, hogy a folyadék a garatba kerüljön.
Használat után tisztítsuk meg a zuhanyt és hagyjuk megszáradni.

Adatok
Cikkszám
117013
Tömeg
200 g/db