Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletekSilicea gél plusz biotin 500 ml

Silicea gél plusz biotin 500 ml

Termék ára
5 920 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
121105
Tömeg
600 g/db
Rövid leírás a termékről
Feszes bőr, erős haj és körmök, egészséges kötőszövet. Tisztán ásványi szilicium gél.
A termék tulajdonságai
Feszes bőr, erős haj és körmök, egészséges kötőszövet. Tisztán ásványi szilicium gél.
Táplálék kiegészítő sziliciummal. Összetevő: kovasav gél. 100%-osan természetes, nem génkezelt alapanyag, zselatinmentes, állatkísérletek nélkül készült, vegetáriánus és vegán étkezéshez illeszkedik, cukorbetegek is fogyaszthatják.
Termékinformációk: a kovasavban található szilicium segíti a kötőszöveti rostokat (kollagén és elasztin), az erős és egészséges kötőszövet előfeltétele a feszes bőrnek, erős hajnak, körmöknek. A szilicium fontos alkotóeleme a fogaknak és a csontoknak.
Fogyasztása: 1 mérőkanálnyi (15ml) mennyiséget vízzel vagy gyümölcslével napi egy alkalommal két étkezés közt bevenni. Az ajánlott napi adag , 1 mérőkanál (15ml), 196mg sziliciumot tartalmaz. Fontos információ: használat előtt felrázandó! Az üveget fénytől védve, a dobozban tartsuk. Felnyitás után hűtőszekrényben tárolandó és 4 héten belül elfogyasztandó. Fagytól védjük! Ne lépjük túl az ajánlott napi adagot. A táplálék kiegészítők nem helyettesítik illetve pótolják a változatos táplálkozást, az egészséges életmódot. Gyermekektől távol tárolandó!
Eltarthatóság, széria szám a csomagolás tetején.
Gyártó: Anton Hübner GmbH. & Co. KG, D-79236 Ehrenkirchen, Németország. www.silicea.com