TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Silicea gél plusz biotin 500 ml

Silicea gél plusz biotin 500 ml
Silicea gél plusz biotin 500 ml
Feszes bőr, erős haj és körmök, egészséges kötőszövet. Tisztán ásványi szilicium gél.
Bővebben
7 200 Ft
Részletek
Feszes bőr, erős haj és körmök, egészséges kötőszövet. Tisztán ásványi szilicium gél.
Táplálék kiegészítő sziliciummal. Összetevő: kovasav gél. 100%-osan természetes, nem génkezelt alapanyag, zselatinmentes, állatkísérletek nélkül készült, vegetáriánus és vegán étkezéshez illeszkedik, cukorbetegek is fogyaszthatják.
Termékinformációk: a kovasavban található szilicium segíti a kötőszöveti rostokat (kollagén és elasztin), az erős és egészséges kötőszövet előfeltétele a feszes bőrnek, erős hajnak, körmöknek. A szilicium fontos alkotóeleme a fogaknak és a csontoknak.
Fogyasztása: 1 mérőkanálnyi (15ml) mennyiséget vízzel vagy gyümölcslével napi egy alkalommal két étkezés közt bevenni. Az ajánlott napi adag , 1 mérőkanál (15ml), 196mg sziliciumot tartalmaz. Fontos információ: használat előtt felrázandó! Az üveget fénytől védve, a dobozban tartsuk. Felnyitás után hűtőszekrényben tárolandó és 4 héten belül elfogyasztandó. Fagytól védjük! Ne lépjük túl az ajánlott napi adagot. A táplálék kiegészítők nem helyettesítik illetve pótolják a változatos táplálkozást, az egészséges életmódot. Gyermekektől távol tárolandó!
Eltarthatóság, széria szám a csomagolás tetején.
Gyártó: Anton Hübner GmbH. & Co. KG, D-79236 Ehrenkirchen, Németország. www.silicea.com
Adatok
Cikkszám
121105
Tömeg
600 g/db