Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletek



Schär Brot-Mix Dunkel – barna kenyér lisztkeverék 1000g

Schär Brot-Mix Dunkel – barna kenyér lisztkeverék 1000g

Fő kategória >SCHÄR
Termék ára
1 550 Ft1550
Termék kosárba helyezése
Kedvezmény a megrendelt mennyiség alapján
Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
0 db vagy többkevesebb mint 10 dbNincs!1 550 Ft/db
10 db vagy több 5 %1 473 Ft/db
Cikkszám
128677
Min. rendelhető mennyiség
10 db
Választható mennyiségek
10 db, 20 db, 30 db, 40 db, ...
Tömeg
1,03 kg/db
Rövid leírás a termékről
Schär Brot-Mix Dunkel – barna kenyér lisztkeverék 1000g
Gluténmentes, búzamentes, laktózmentes, magas rosttartalmú.
Előzetes rendelésre!
A termék tulajdonságai
Schär Brot-Mix Dunkel – barna kenyér lisztkeverék 1000g
Gluténmentes, búzamentes, laktózmentes, magas rosttartalmú.
Összetevők: kukoricakeményítő, lenmagliszt, hajdinaliszt, borsó korpa, rizskorpa, almarost, só, cukor, sűrítőanyag: guármagliszt. Nyomokban szóját tartalmazhat.
100g termék tartalmaz: energia: 1381kJ (327kcal), fehérje: 6,1g, szénhidrát: 63,2g ebből cukor: 2,1g, zsír: 2,6g ebből telített zsírsav: 0,5g, ballasztanyagok: 13,3g, nátrium: 0,8g, 1 kenyéregység 19g. Tömeg: 500g.
Recept egy barna kenyérhez: Hozzávalók: 500g Schär barna kenyér lisztkeverék, 6g olaj, 10g száraz élesztő vagy 16g friss élesztő, 630ml víz, 1 teáskanál só. Elkészítése: a lisztet egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a száraz élesztőt illetve ha friss élesztőt használunk akkor azt egy kevés langyos (30ºC) vízben fél teáskanál cukorral feloldjuk és hozzáöntjük a liszthez. Hozzáadjuk a sót és kb. 2 percig dagasztógéppel alacsony fokozaton dagasztjuk. A dagasztás közben hozzáadjuk az olajat., majd magasabb fokozaton további 4-5 percig dagasztjuk. A tésztát bezsírozott belisztezett formába tesszük és elsimítjuk. A sütőformát nedves konyharuhával vagy fóliával befedjük és meleg helyen kb. 30-45 percig kelesztjük míg a térfogat megduplázódik. Hogy a kenyér héja szép színt kapjon, a kelesztés után napraforgóolajjal megkenjük. Közben egy tűzálló edényben a sütő aljába vizet teszünk és 190ºC-ra (alsó-felső sütés) előmelegítjük. 60 percig sütjük, majd a kenyeret kivesszük a formából, miután kihűlt szeleteljük. A kenyeret hűtőszekrényben tároljuk.
A recept sütőgéphez is használható, válasszuk a „teljes kiőrlésű” vagy az „alap” programot, időtartam kb. 3,5 óra. Ügyeljük a gép maximális töltési szintjére! Származási ország: Olaszország. Dr. Schär Srl. GmbH. Winkelau 9 39014 Postal/Burgtall (BZ) Italy
Hűvös, száraz helyen tárolni. Szavatossági idő a csomagolás alján (nap,hónap,év).
www.schaer.com