Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletekWeleda Ratanhia szájvíz koncentrátum 50 ml

Weleda Ratanhia szájvíz koncentrátum 50 ml

Termék ára
2 250 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
185005
Tömeg
150 g/db
Rövid leírás a termékről
Weleda Ratanhia szájvíz koncentrátum 50 ml
Növényi és ásványi anyagokat tartalmaz, homeopátiás hígításban, mint a mirrha vagy ratanhia gyökér kivonat, melyek erősítik a szájüreg szöveteit és védenek a gyulladásos folyamatokkal szemben.
A termék tulajdonságai
Weleda Ratanhia szájvíz koncentrátum 50 ml
Különösen protézissel élők számára ajánlott. A szájvíz erősíti a fogínyt és hosszan tartó frissességet biztosít a szájüregben. Növényi és ásványi anyagokat tartalmaz, homeopátiás hígításban, mint a mirrha vagy ratanhia gyökér kivonat, melyek erősítik a szájüreg szöveteit és védenek a gyulladásos folyamatokkal szemben. Kellemes ízét a természetes illóolajoknak köszönheti (zsálya, borsmenta és eukaliptusz)
Használata:
Pár csepp Ratanhia szájvizet adjunk fél pohár langyos vízhez. A szájüreget alaposan öblögessük ki a felhígított Ratanhia szájvízzel. (Ajánlott egy rövid gargarizálás is) Szájvízet célirányosan is érdemes eljuttatni a gyulladt, érzékeny területekre - újheggyel, vagy egy átitatott fülpiszkáló pálcika segítségével. Ezt is hígított formában tegyük. Hatása többnyire rövid időn belül érezhető.
Tartalmaz:
Ratanhia és mirrha vizes alkoholos kivonata, természetes illóolajok keveréke, homeopátiás higításban: földpát, ezüst, gesztenye kéreg, kiserit.