TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Weleda ápoló olaj kismamáknak 100 ml

Weleda ápoló olaj kismamáknak 100 ml
Weleda ápoló olaj kismamáknak 100 ml
Weleda ápoló olaj kismamáknak 100 ml
Bővebben
8 800 Ft
Részletek
Az ápoló olaj arra szolgál, hogy megvédjük a bőrt és megakadályozzuk a terhességi csíkok kialakulását a has, combok, fenék és mellek területén, mely hatékony ápolást és masszázst igényel.
Lágy mandulaolajat tartalmaz, mely megvédi a bőrt a kiszáradástól, a búzacsíra olaj magas E- vitamin tartalma, valamint a jojoba olaj ápolják a bőrt. Az árnika kivonatot tartalmazó kompozíció fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét."

Használat:A terhesség teljes ideje alatt és a szülést követő 3 hónapig ajánlatos használni. Naponta 2-3 alkalommal könnyed, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a has, combok, popsi és mellek területét. Gyorsan beszívódik. Figyelem: koraszülésre hajlamos kismamáknál a gyúró- és erőteljes masszázs nem javasolt.


Összetevők (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Arnica Montana Flower Extract, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*.
* Természetes illóolajok

Bőrtípus: minden bőrtípus, érzékeny bőr
Adatok
Cikkszám
185017
Tömeg
250 g/db