Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Termékajánló

Gewusst wie levek



  Bio trió szőlő-alma-bodzalé - ,,Gewusst wie’’- bio - 100% gyümölcs, hozzáadott cukor nélkül -750 ml
,,Bio trió’’ szőlő-alma-bodzalé’’- ,,Gewusst wie’’- bio - 100% gyümölcs, hozzáadott cukor nélkül -750 ml
Szőlő, alma és bodzalé. 100% gyümölcslé szőlőből,almából és bodzából, háztáji biogazdaságok terméséből. Tartósító anyagoktól mentes, ellenőrzött bio termesztésből. Sok értékes vitamint és nyomelemet tartalmaz. Magában és vízzel hígítva is nagyon ízletes.
 
990 Ft
  Céklalé ,,Gewusst wie’’ – bio - tejsavval erjesztett - 750 ml
Bio céklalé ,,Gewußt wie’’ – tejsavval erjesztett - 750 ml

Összetevők:100 % céklalé biológiai gazdaságból,tejsavval erjesztve.
Ezt a ,,Gewußt wie’’ bio répalevet kizárólag biológiai összetevőkből állítják elő.
 
1 150 Ft
  Sárgarépa lé ,,Gewußt wie’’ – bio - tejsavval erjesztett-750 ml
Sárgarépa lé ,,Gewusst wie’’ – bio - tejsavval erjesztett-750 ml

Összetevők:100 % sárgarépa biológiai gazdaságból,tejsavval erjesztve.
Ezt a ,,Gewußt wie’’ bio sárgarépalé kizárólag biológiai összetevőkből állítják elő. Egy hamisítatlan,intenzív ízélményt kínál a legmagasabb minőségből.Természetes cukrot tartalmaz. Hozzáadott cukrot és adalékanyagot nem tartalmaz,ellenőrzött biológiai vetésből származik.
Tisztán préselt lé friss répából,tejs... 
1 150 Ft
  Savanyú káposzta lé ,,Gewusst wie’’ - 100% - bio -750 ml
Savanyú káposzta lé ,,Gewusst wie’’ - 100% - bio -750 ml
Osztrák fehérkáposzta (bio), tenderi só és babérlevél felhasználásával, kímélő préseléssel készült. Ezáltal a fontos alkotóelemek nem vesznek el. Fogyasztása: a levet az étkezésekkor ajánlatos fogyasztani. Lékúrához ideális. Természetes tejsavas erjesztéssel készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
 
1 150 Ft
  Vörös áfonya-tőzegáfonyalé "Gewusst wie" - bio - 100%-os - 500 ml
Bio vörös áfonyalé - tözegáfonyalé – 100%-os - 500 ml

Összetevők: 95 % vörös áfonyalé, 5 % tözegáfonyalé biológiai termesztésből.
Ez a 100%-os lé nem visszahígított koncentrátum!
 
2 240 Ft


Sorrend: